contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Ulica šesta, broj 9
Obrenovac
Serbia

 CINEMA FRESH u Eko-Dvorištu

Blog

CINEMA FRESH u Eko-Dvorištu

Ana Kaloperovic

CINEMA FRESH - putujući bioskop svežeg vazduha i sveže filmske energije mladih autora!

Omladinsko pozorište „PATOS“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije tokom 30.07 i 01.08.2015. godine organizuje besplatne projekcije domaćih filmova u prostorijama udruženja „Eko-Dvorište“.

Tokom dva dana biće održane četiri projekcije domaćih autora. 

30.07.2015. Prvi dan u udruženju ,,Eko-Dvorište"

Posle premijere 

Aleksandar Mitrović je mladi reditelj iz Leskovca koji je snimio dugometražni amaterski film „Život kakav jeste“. Šta se sve promenilo u njegovom životu dve godine kasnije, saznajte u filmu Jelene Gavrilović „Posle premijere“.

Tilva Roš

Toda i Stefan su skejteri iz Bora i nerazdvojni prijatelji, ali čiji će se životni putevi uskoro razdvojiti. Još jedno zajedničko leto je pred njima u filmu Nikole Ležaića „Tilva roš“. Ovaj film je osvojio nagradu „Srce Sarajeva“ za najbolji igrani film na 16. Filmskom festivalu u Sarajevu.

01.08.2015. Drugi dan u udruženju ,,Eko-Dvorište"

Kinooperater

Upoznajte legendarnog kinooperatera DKCB-a Dragana Veličkovića i otkrijte priču o jednom poslu, jednoj ljubavi i jednom prošlom vremenu u kratkometražnom filmu Nikole Polića ,,Kinooperater". 

Neposlušni

Leni je prinuđena da provede leto u malom provincijskom gradiću. Susret sa Lazarom, drugom iz detinjstva, je vodi na nasumično putovanje na biciklima, na kojima oboje beže od odrastanja i očekivanja sredine. Oni su... u filmu Mine Đukić... ,,Neposlušni".